Zwemvijver

Zwemvijver? Natuurlijk!

Een zwemvijver staat voor puur genieten, in helder en fris water dat door de natuur zelf wordt gefilterd. Bovendien kan een vijver tot in de kleinste details worden geïntegreerd in uw tuin, omdat wij maatwerk leveren.

Zelfs al beschikt u maar over een kleine buitenruimte: bij om en bij de 30 m² hebben wij voldoende plaats om een dergelijke vijver aan te leggen. Bovendien spelen wij heel gemakkelijk met reliëf: ondiepe zones afgewisseld met diepere partijen zijn geen probleem.

Troeven

Zwemplezier in een natuurlijke waterplas is uiteraard het grootste voordeel van een vijver. Maar niet het enige. Wist u bijvoorbeeld dat het water in een zwemvijver gemiddeld twee tot vier graden warmer is dan een klassiek zwembad, omdat de zwarte folie op de bodem zonnewarmte heel efficiënt absorbeert?

En dat een vijver behoorlijk onderhoudsvriendelijk is, omdat het ecosysteem zichzelf onderhoudt? Uiteraard blijft onderhoud nodig, maar in principe niet méér dan een klassiek zwembad. Last but not least bevat deze geen chloor(derivaten). Kortom, waarom zou u niét voor een zwemvijver kiezen?

Benieuwd naar de prijs van een zwemvijver in uw tuin?

Vraag hier online offertes aan.